horor u zoru

Policija dovršila istraživanje: Za premlaćivanje i ubojstvo zaštitara kriva su dvojica mladića, treći nije sudjelovao u tučnjavi

05.09.2022 u 12:24

Bionic
Reading

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom i 23-godišnjakom zbog sumnje da su počinili kazneno djelo teške tjelesne ozljede s posljedicom smrti

Podsjetimo, tri osobe su u subotu rano ujutro nasmrt pretukle zaštitara u poslovnici igara na sreću u zagrebačkom naselju Trnje. Kako je ranije objavila policija, nakon prvotnog verbalnog sukoba počinitelji su tjelesno napali zaštitara, a zatim pobjegli. Liječnička pomoć pružena mu je u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, u kojem je preminuo.

Privođenje optuženih za napad i ubojstvo zaštitara Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Puhovski

Policija javlja da su osumnjičeni muškarci, u društvu 34-godišnjaka, 3. rujna oko 4 sata došli u automat klub na području Trnja u Lastovskoj ulici, da bi potom 22-godišnjak, zbog svog neprimjerenog ponašanja, došao u verbalni sukob s 40-godišnjim zaštitarom.

Izvor: Cropix / Autor: Cropix

Prvotni verbalni sukob prerastao je u tjelesni okršaj, u koji se, ničim izazvan, uključio i osumnjičeni 23-godišnjak. Potom su zajedno, u namjeri da ga teško tjelesno ozlijede, zaštitaru zadali više udaraca rukama i nogama, a zatim pobjegli u društvu 34-godišnjaka koji nije sudjelovao u sukobu.

Nakon napada zaštitaru je pozlilo te mu je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, no od zadobivenih povreda je preminuo.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su dvojicu osumnjičenih muškaraca predali pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava bit će dostavljena Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

  • +7
Ubojstvo zaštitara Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov