NANJUŠIO GA PAS

Prevozio 5,5 kilograma kokaina, uhićen kod Rijeke

24.08.2024 u 12:10

Bionic
Reading

Policijski službenici u petak su uhitili te kazneno prijavili 49-godišnjeg državljanina Srbije i Bosne i Hercegovine, u čijem su osobnom vozilu u Čavlima kraj Rijeke pronašli više od 5 i pol kilograma kokaina, izvijestila je u subotu Policijska uprava primorsko-goranska

Kriminalističko istraživanje protiv 49-godišnjeg državljanina Srbije i BiH, osumnjičenog za kazneno djelo 'proizvodnje i prometa drogama', proveli su djelatnici Službe kriminaliteta droga PU primorsko-goranske u suradnji sa službenicima Postaje prometne policije Rijeke.

Osumnjičeni je zaustavljen u petak u Čavlima, a sumnju da u osobnom vozilu neovlašteno posjeduje drogu potvrdio je i policijski pas za detekciju droga.

Pretragom osobnog vozila, provedenom po nalogu suca istrage Županijskog suda u Rijeci, u prtljažnom prostoru automobila je pronađeno i oduzeto pet paketa s ukupno 5 kilograma i 525 grama kokaina.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je osumnjičeni 49-godišnjak drogu posjedovao radi daljnje prodaje te je kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku, priopćila je primorsko-goranska PU.