puknuće stijenke

Užas ispred noćnog kluba centru Splita; staklom razrezano više osoba

03.07.2024 u 06:15

Bionic
Reading

Na Trgu Gaje Bulata u Splitu ispred noćnog kluba u srijedu nešto iza ponoći u padu stakla ozlijeđeno je više osoba, izvijestili su iz splitske policije rekavši da su 22 osobe zatražilo liječničku pomoć od čega je jedna zadobila teške tjelesne ozlijede i zadržana je u bolnici

"Dvadeset i dvije osobe zatražile su liječničku pomoć, od čega je jedna zadobila teške tjelesne ozlijede i zadržana je u bolnici. Ostale osobe su zadobile lakše ozlijede i pušteni su nakon liječničke obrade', objavila je PU Splitsko-dalmatinska.

Kako se navodi u policijskom izvješću, oko 00,15 sati zaprimljena je prijava o ovom padu stakla na Trgu Gaje Blata. Na mjestu događaja je obavljen je očevid, a prema do sada utvrđenom došlo je do puknuća staklene stjenke uslijed naguravanja većeg broja osoba prilikom ulaska u klub.

'Osoblje je odmah priskočilo, stiglo je pet vozila Hitne pomoći, i policija je brzo došla. Svi su pomagali unesrećenima. Nije bilo nikakvog incidenta ili sukoba, staklo je jednostavno puklo pod naletom tijela', kazali su za Dalmatinski portal u klubu.

  • +4
Klub Central u Splitu Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic