JEDNA OSOBA POGINULA

Strašna nesreća na A1 kod Splita: Auto smrskan u sudaru s kamionom, zatvorena autocesta

16.06.2023 u 22:41

Bionic
Reading

Autocesta A1 potpuno je zatvorena za promet nakon teške prometne nesreće do koje je došlo u petak navečer između čvora Split i čvora Bisko. Sudarili su se kamion i automobil koji je potpuno smrskan u sudaru. Na mjesto nesreće upućeni su hitna pomoć i policija

'Zbog prometne nesreće prekinut je promet na autocesti A1 Zagreb-Ploče-Karamatići na 380. km, u zoni dvosmjernog prometa između čvorova Split i Bisko u oba smjera. Vozači koji putuju u smjeru Dubrovnika izlaze s autoceste u čvoru Split i uključuju se ponovno u čvoru Bisko, a vozači koji voze u smjeru Zagreba isključuju se u čvoru Bisko te ponovno uključuju na autocestu u čvoru Split', izvijestili su iz HAK-a.

'Oko 21.10 sati na autocesti A1 u blizini čvora Dugopolje u smjeru Dubrovnika dogodila prometna nesreća, sudar dva osobna automobila i teretnog vozila. Od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći jedna osoba je preminula na mjestu događaja. Zbog vršenja očevida autocesta A1 na čvoru Dugopolje zatvorena za promet u oba smjera', izvijestila je splitska policija.