Doručak, ručak, večera... Britanka Rochelle Peachey uživa u svim obrocima dok god su dovoljno začinjeni i imaju dovoljno curryja. Nije ga, naime, propustila staviti na svojih 29.565 obroka. Tako barem kaže
49-godišnja Britanka iz Gants Hilla u Essexu osvojila je neslužbenu titulu 'kraljice curryja' jer je taj intenzivan začin koristila na svojih posljednjih 29.565 obroka. Toliko je ovisna o curryju da ga dodaje baš u svako jelo, čak i u doručak.
Prvi je put sklonost ljutini razvila kao tinejdžerica kad je u Londonu pojela prvo jelo s curryjem. Odonda u restoranima kojima je curry glavni začin jede najmanje tri puta tjedno, a sama ga dodaje u sva jela, uključujući salate i jaja koja jede ujutro. S godinama je postala toliko otporna na ljutinu da čili papričicu može pojesti samu bez da nakon toga traži pomagala kojima bi ublažila ljutinu.
U svojoj torbici sa sobom uvijek ima bočicu ljutog curry umaka, za svaki slučaj. Svojom je opsesijom toliko impresionirala marku curryja Pataks da su joj na Međunarodnom tjednu curryja poklonili godišnju zalihu kiselog povrća, pašteta i umaka na bazi curryja.
'Mora da sam nešto učinila svojem osjetilu okusa jer više ne mogu jesti blago jelo, u svakom mora biti određena količina ljutine. Dodajem ljutinu u većinu svojih jela, pa čak i u juhe, salate, pite i u jaja za doručak', rekla je Rochelle za Daily Mail.