NESLANA ŠALA

Par dobio 24 tostera za vjenčanje

02.07.2009 u 11:57

Bionic
Reading

Premda se toster još uvijek nalazi na vrhu liste popularnosti među svadbenim poklonima, jedan je britanski par ostao nemalo iznenađen kad je među zamotuljcima izbrojao ni više ni manje nego 24 tostera

Claire i Stuart Linley su oko 160 svadbenih uzvanika uputili da bi im najviše koristili novčani prilozi ili poklon bonovi kako bi mogli otputovati na bračno putovanje. No znali su da nešto nije u redu kad su u gomili poklona uočili veliki broj kutija iste veličine i oblika.

Claire je ostala zbunjena kad je shvatila da je riječ o 24 komada tostera marke Tesco. No na koncu je ispalo da je sve bila neslana šala koju su osmislili Stuartovi prijatelji na momačkoj večeri na Ibizi.

Par iz Howden Minstera u Yorkshireu je, naravno, vratio 23 komada tostera, ali jedan su odlučili zadržati. 'Kad smo ujutro krenuli s otvaranjem poklona učinilo nam se čudnim što toliki imaju isti oblik i veličinu. Tada su se počeli pojavljivati jedan za drugim i zapravo je bilo jako zabavno. Većina je bila marke Tesco pa kad smo otišli u dućan vratiti silne tostere, zaposlenici su umirali od smijeha', rekao je Stuart.