TJEDNI HOROSKOP

Škorpionima fali strpljenja, a Ribama optimizma

13.01.2014 u 11:47

Bionic
Reading

Komunikacija je ključan pojam u ovom tjednu i neće se svi znakovi snaći u tome. Nekima će ona otežati odnose, a nekima olakšati i produbiti ih. Pročitajte što su vam zvijezde pripremile u novom tjednom horoskopu tportala

Ovnovi su trenutno u fazi u kojoj se ne žele zamarati ozbiljnim temama, a u poslu im napredak može donijeti jedino strpljenje i upornost. I Bikovi će izbjegavati razgovor o važnim i osjetljivim temama samo zbog 'mira u kući', a Blizanci će konačno osjetiti pomak u odnosu zahvaljujući dobroj komunikaciji. Rakovi pak nikako ne uspijevaju pronaći zajednički jezik s partnerom.

Za većinu sukoba s bližnjima Lavovima će glavni krivac biti nepromišljenost, a Djevice ne bi trebale bespotrebno kopati po prošlosti. Vage će biti kreativne i pune energije, što će se osobito odraziti na poslovnom planu, a Škorpioni će za radnu sredinu morati imati malo više strpljenja.


Strijelcima će značajno porasti popularnost na društvenoj ljestvici, a Jarcima će glavna tema obiteljskih razgovora biti financije. Vodenjacima će intuicija pomoći da donesu ispravne odluke, a Ribama će razgovori i izlasci s društvom biti omiljene aktivnosti.

Detaljan tjedni horoskop za svaki od znakova pročitajte OVDJE