NA OTOKU LJUBAVI

Srpski premijer i predsjednik na Zrću

01.08.2013 u 14:40

Bionic
Reading

Predsjednik Josipović je odlučio iskoristiti čari Jadranskog mora te je ugostio dvojicu političkih vođa iz regije. Nada se poboljšati odnose sa susjedima i uloviti kojeg komada

Hrvatska i Srbija imaju zahlađenje odnosa unazad nekoliko godina, no to bi se moglo uskoro promijeniti. Srbijanski predsjednik Nikolić i premijer Dačić ovih dana ludo se zabavljaju na Zrću na poziv hrvatskog predsjednika Josipovića. Druženje je u sklopu bilateralnih susreta, a trebalo bi poslužiti za poboljšavanje odnosa sa susjednom državom.

'Nema bolje stvari za politiku od plaže, sunca, mladih ljudi i puno razularene mladeži. Prvo smo igrali malo odbojku, pa smo se bućnuli u moru. Sad se spremamo za koncert. Dača je već popio litre koktela', kroz smijeh nam je ispričao Josipović.

275538,275278,274793,274527Nakon koncerta za okruglim stolom raspravljat će se o trgovačkim odnosima dviju zemalja. Ovakav koncept diplomatskih odnosa tek treba pokazati svoju učinkovitost, tvrde analitičari, no svi se slažu da je ovakav omjer zabave i politike jedinstven u svijetu.

'Ja sam bio skeptičan, ali sad bih ovako svake godine. Muzika je super, more predivno, iako ima malo cura. No možemo se i mi dečki pohvatat, zato se i zovu bi-lateralni susreti', objasnio nam je Nikolić.


Premijer Dačić nam nije mogao dati izjavu, jer se natjecao u ispijanju piva na slamku. Osvojio je drugo mjesto.

Prilozi News Bara na tportalu su satirično-humoristični, vijesti su izmišljene i ne treba ih shvaćati ozbiljno.