neodoljiv vizualni dojam

3 ideje za stilski nepogrešiv, ultra udoban vikend

14.10.2020 u 09:46

Bionic
Reading

Čini se da nikad nismo više primjećivali prirodu koja nas okružuje. U nedostatku putovanja, uslijed brojnih restrikcija, ono što nam nije zabranjeno cijelo ovo vrijeme svakako je priroda koja nas okružuje; i čini se da je nebo više plavo, lišće više šušti, a rijeke su inspirativnije no ikad

Naravno, iako nam mora biti jako udobno, tijekom jesenjih šetnji ne moramo se odreći neodoljivog vizualnog dojma.

Anais – ultra lagane i štite od vode

Ove cipele spojile su toliko tehnologija da ih naprosto morate obožavati. Istovremeno štite vaša leđa, pružajući zaštitu od kiše, ultra su lagane i imaju dodatnu dvostruku zaštitu preko cijelih cipela. Što to znači? U njima će vam biti ugodno gdje god završili – u romantičnoj vožnji brodićem, na šumskom puteljku ili u užurbanom gradskom ritmu.

Hazora – temperamentna zvijezda jesenske kolekcije

Ova cipela dostupna je u crnoj i crvenoj boji i apsolutni je hit Mephisto jeseni. Uz soft-air i air-relax tehnologiju, ima i shock absorber. S ovom cipelom spremne ste za sve – dovoljno stajliš za ručak u finom restoranu, kao i za nastavak druženja nekom dugom šetnjom ulicama odabranog grada. Isto tako, ove cipele idu odlično uz jednostavan look s hlačama ili pak neku neobičnu asimetričnu haljinu.

Zelda – mekana ljepotica

Zelda je toliko udobna i mekana da ćete u njoj poželjeti i spavati. Svojih se stiliziranih šetnji ne morate odreći ni kada temperature padnu. Uz sve Mephisto tehnologije koje čuvaju vaše zdravlje i brinu o udobnosti, Zelda ima i promjenjivi uložak i na taj se način dodatno prilagođava vama. Nevjerojatno je mekana oko unutarnjeg dijela gornjišta cipele. Popularne zimske tople boje i kombinacija kože i krzna čine ih neodoljivima i ne dopuštaju da prođete nezamijećeno tijekom suhog i vlažnog vremena.

Bradley – za aktivnog muškarca sa stavom

Jednostavne, ultra udobne muške Mephisto cipele idealne su za muškarce koji su spremni u zadnji tren promijeniti planove i uputiti se u nepoznato.

Mephisto svake sezone nudi preko 600 modela ručno izrađenih cipela najveće kvalitete. U proizvodnji svakog para cipela ima 160 do 220 koraka kako bi vaš hod bio #hodpooblacima

Cijelu Mephisto kolekciju možete pogledati u Zagrebu, Rijeci i Splitu ili na shoes.hr.