Ana Ugarković preporučuje romantični meni za Valentinovo: ljutu meksičku juhu od rajčice i tortilje kao predjelo, kornete od lungića s umakom od višanja za glavno jelo te čokoladne bace za desert
Anina ljuta juha prvo će vam potaknuti cirkulaciju i pomoći vam da zagrijete atmosferu, slijedi čisti užitak u mekanom mesu lungića koji je u ovom receptu sljubljen s kiselkastim, tamnocrvenim voćem, a vrhunac večere bit će slatki poljupci od čokolade i badema.
Ljuta meksička juha od rajčice i tortilja
Izvrstan je primjer meksičke kuhinje koji možete poslužiti i kao glavno jelo.
Recept pogledajte ovdje
Korneti od lungića s umakom od višanja
Ova zanimljiva kombinacija okusa namijenjena je pravim gurmanima. Višnje se u ovom jelu odlično slažu s mesom.
Recept pogledajte ovdje
Čokoladni baci
Idealna hladna kombinacija čokolade i lješnjaka.
Recept pogledajte ovdje