Danas je u jedinstvenom restoranu Dinner in the sky na zagrebačkom Hipodromu Electrolux predstavio inovativne proizvode nove linije Inspiration. Chef Ante Udovičić iz francuskog restorana Les Ponts u Zagrebu je u ‘lebdećem restoranu’ 50 metara iznad zemlje pripremao kulinarske delicije koristeći aparate Inspiration linije nadahnute iskustvom vrhunskih profesionalnih chefova
Inovacije najnovijih Electroluxovih kuhinjskih aparata brojnim su gostima u restoranu na 50 metara iznad zemlje prezentirali Ante Udovičić i Nikola Bačac, chef i menadžer francuskog restorana Les Ponts u Zagrebu, a chef Robert Perić iz LF cateringa iz Pule, koji je pomaknuo gastronomske granice Istre inspirativnim jelima od Boškarina, bio je zaslužan za kreiranje glavnog jela.
Među gostima bili su modna dizajnerica Anamarija Asanović, Rene Bakalović, Dubravko Šimenc, voditeljica NOVA TV Martina Podgorski, TV voditelj Nove TV Ivan Šarić te voditeljica Marijana Batinić.
Magazin Forbes uvrstio je Dinner in the sky među deset najneobičnijih restorana na svijetu. Dinner in the sky podiže se 50 metara iznad tla, a može primiti ukupno 22 gosta.
Prezentaciju linije Inspiration održala je Blaženka Tolić iz Electroluxa, vodećeg europskog opskrbljivača profesionalnih kuhinja i praonica rublja. Electroluxova Inspiration linija sadrži proizvode s funkcijama profesionalnih aparata, sada prilagođenih potrebama potrošača. Kunijski aparati Inspiration linije dizajnirani su na temelju iskustava profesionalnih chefova, kako bi zadovoljili potrebe čak i najzahtjevnijih potrošača, garantirajući izvrsne rezultate, produktivnost te nisku energetsku potrošnju.