PRSTEN JE NA RUCI

Angelina i Brad su se vjenčali u tajnosti?

08.09.2013 u 10:37

Brad Pitt

Izvor: Pixsell / Autor: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL

Bionic
Reading

Već dulje vrijeme šuška se o planovima za vjenčanje napoznatijeg glumačkog para, Angeline Jolie i Brada Pitta, a nagađanja o njihovom ulasku u bračnu luku ponovno je potaknuo prsten na ruci Brada Pitta

Slavni glumac i dugogodišnji životni partner glumice Angeline Jolie, s kojom ima šestero djece, Brad Pitt, na premijeru svog filma '12 Years a Slave' u Torontu stigao je sa zanimljivim detaljem na ruci. Elegantan u ležernom odijelu s bijelom košuljom, Brad Pitt je bio očito dobro raspoložen, a na crveni tepih stigao je bez pratnje voljene Angeline.

Međutim, iako Angie nije bila s njim, svi pogledi su bili upereni u njegovom smjeru zbog prstena koji je nosio na ruci. Jednostavan prsten na ruci nalik burmi mnoge je potaknuo da se zapitaju je li se slavni par napokon vjenčao.

Brad ništa nije komentirao, te tako nastavlja sve detalje po tom pitanju držati daleko od očiju javnosti, a dok je on bio u Torontu, Angie je bila na sasvim drugom kraju svijeta, u Australiji, s njihovih šestero djece, gdje će snimati novi film 'Unbroken'.