BLISTA NAKON RAZVODA

Nikad ljepša Angelina Jolie pokazala svoju romantičnu stranu

02.03.2017 u 14:35

  • +10

Angelina Jolie

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Angelina Jolie novo je zaštitno lice kuće Guerlain i zvijezda reklame za njihov novi parfem, a to je prvi puta da je slavna glumica stala ispred kamera od filma 'By The Sea' koji je prije dvije godine snimila s Bradom Pittom

Novi parfem 'Mon Guerlain' inspiriran je upravo Angelinom Jolie, a reklama djeluje poput kratkog romantičnog filma u kojem 41-godišnja glumica blista kao nekad.

Reklamu je za poznati francuski brand režirao poznati redatelj Terrence Malick, a strani mediji pišu kako je dogovoreno da se zarada od Angelinog angažmana donira u humanitarne svrhe po njenom izboru. Navodno je holivudska ljepotica pristala na kampanju uz taj uvjet.

Angelina Jolie Autor: Youtube

Romantičnu reklamu naziva 'Notes Of A Woman' prati nježna pjesma Andyja Quina 'Awakening'.  

Angelina u reklami djeluje kao da se potpuno oporavila od višemjesečne drame nakon što je odlučila pokrenuti razvod od Brada Pitta.

Guerlain je na svome profilu na Instagramu objavio kratki sadržaj umjesto cijele reklame te poručio da novi parfem ponovno zamišlja priču o mirisu koji utjelovljuje modernu ženu, onu koja prihvaća sebe kakva uistinu jest i sve što joj život donosi.