vjerna MINIMALIZMU

Angelina Jolie zablistala u idealnom ljetnom odijelu

21.06.2017 u 12:25

Bionic
Reading

Glumica, redateljica i humanitarka Angelina Jolie posjetila je Nairobi, održavši svečan govor u idealnom ljetnom odijelu

Kao posebna izaslanica Visokog povjerenika Ujedinjenih naroda za izbjeglice, Angelina Jolie stigla je u Nairobi gdje je održala govor u Međunarodnom centru za sprječavanje seksualnog nasilja.

Iako se u formalnim prilikama tipično može ugledati u crno-bijelim kombinacijama, slavna Angelina ovoga puta odlučila se za odijelo safari stila koje se pokazalo prikladnim odabirom za samu prigodu i visoke ljetne temperature.

Ono što novo izdanje Angeline Jolie odvaja od dosadašnjih, definitivno su silueta i boja odijela, a poslovnoj kombinaciji u ljetnoj maniri pridružila je običnu bijelu majicu, detalj zlatne narukvice i sandale identične boje odijela.

  • +4
Angelina Jolie Izvor: Reuters / Autor: BAZ RATNER

Svoju beauty rutinu lijepa glumica i humanitarka koja je idol i nadahnuće mnogim pripadnicama ljepšeg spola, opisala je kao vrlo jednostavnu te priznala da koristi tek korektor kako bi prikrila nedostatke i podočnjake na licu. S godinama i nakon mnogo zdravstvenih problema, shvatila je kako je zdravlje ipak na prvom mjestu, ispred ljepote i mode.