NOVA SIMPATIJA

Angelina ljubomornog Brada totalno izluđuje

22.03.2014 u 08:00

Bionic
Reading

Od večeri dodjele nagrada Oscar, Angelina Jolie ne može prestati pričati o glumcu Jaredu Letou, čime svog zaručnika Brada Pitta dovodi do ludila

Otkako je Jared Leto dobio Oscara za najboljeg sporednog glumca, Angelina Jolie ne može sakriti svoje simpatije prema njemu, a to Brada Pitta jednostavno izluđuje, piše Showbizspy. Izvori bliskli paru kažu kako ta Angelinina opsjednutost Jaredom Letom, Brada Pitta izbacuje iz takta.

'Angelina ne može prestati pričati o tome kako je Jared dobro izgledao i kako je sjajan glumac', kaže izvor blizak Angelini. Također se šuška i da je 38-godišnja Angelina imala kratku aferu s 42-godišnjim Jaredom 2003. godine, za vrijeme snimanja filma 'Alexander', dok Angie i Brad još nisu bili u vezi.

'Brad se pokušava praviti 'kul', no to mu vrlo teško polazi za rukom. Jednostavno želi da on Angelini bude jedan i jedini. Zna da je ta simpatija prolazna stvar, no ne može sakriti koliko ga to smeta, pogotovo što su bili zajedno prije više od deset godina', dodaje izvor.