ZABRINJAVAJUĆE

Angelina ponovno šokira mršavim izgledom

27.03.2013 u 20:19

Bionic
Reading

Angelina Jolie trenutno se nalazi u posjetu Demokratskoj Republici Kongo i Ruandi, kamo je u nedjelju doputovala s britanskim ministrom vanjskih poslova Williamom Hagueom

Tridesetosmogodišnja zvijezda Angelina Jolie u afričke zemlje došla kao ambasadorica UN-a. Prilikom dolaska u Ruandu u pratnji britanskog ministra vanjskih poslova Williama Haguea, Angelina Jolie odjenula je jednostavnu crnu kombinaciju, a odmah po slijetanju, glumica je s ministrom otišla položiti vijenac na spomenik sjećanja na žrtve genocida u Kigaliju.


Angelinin dolazak u Afriku potaknuo je veliko zanimanje, a mnogi su primijetili kako je slavna glumica s prsta skinula Bradov raskošni zaručnički prsten te na isto to mjesto stavila mali, jednostavni zlatni prsten. Upravo zbog toga mnogi su počeli nagađati kako se slavni par u tajnosti vjenčao u Hollywoodu, ali to još nije potvrđeno niti demantirano.


Neki pak smatraju kako je Angelina zamijenila raskošni komad nakita budući da je u afričke zemlje došla kao ambasadorica UN-a. I odjeća joj je bila prikladno skromnija i manje ekstravagantna.

Prilikom dolaska u Ruandu Angelina je odjenula jednostavnu crnu kombinaciju. Crne hlače klasičnog kroja kombinirala je s crnom širom košuljicom i duljim blejzerom. U skladu s odjećom, Angelina je posegnula za minimalnim make-upom te je kosu skupila u rep. Međutim, rijetko kome nije za oko zapela Angelinina vidljiva mršavost koju nije sakrio niti širi kroj odijela.