EMILY RATAJKOWSKI

Atraktivna brineta zablistala u haljini od 200 kuna

20.06.2017 u 10:18

Bionic
Reading

Zanosna glumica i model Emily Ratajkowski trenutno uživa u Italiji, potvrđujući glavnu modnu uzrečicu da se stil uistinu ne može kupiti novcem

Veću pozornost javnosti atraktivna Emily Ratajkowski zadobila je nakon što se razgolićena pojavila u spotu 'Blurred Lines' Robina Thickea. Seksi imidž ova brineta raskošnih oblina s vremenom je zatomila posvetivši se građenju holivudske karijere, ali i zavidnog modnog stila koji trenutno ponosno predstavlja u Italiji.

Na fotografiji objavljenoj na Instagramu, Emily se tako pojavila u savršenom ljetnom izdanju stvorenom od trendovske košulja-haljine.

Dekonstruiran model viđen na Emily krasi detalj golih ramena i dvobojni materijal, a na radost brojnih dama riječ je o haljini s potpisom high street brenda Zara koji se u prodaji nalazi za 230 kuna.

Zanimljivu haljinu pristupačne cijene, Emily je stilizirala s neizostavnom ljetnom obućom – espadrilama s dodatkom remenčića u verziji nude.

Uz obuću s potpisom brenda Soludos, novo izdanje začinila je slamnatim modelom torbe i decentnim nakitom zlatnog odsjaja.

'Nemam osobnog trenera i ne idem baš u teretanu. Volim duge šetnje i planinarenje s prijateljicama. I to je to. Nisam baš opsjednuta vježbanjem i definitivno se ne uklapam u stereotipe u ovoj industriji', svojedobno je izjavila atraktivna brineta na pitanje kako održava fantastičnu liniju.