NAGRADNJAČA

Beauty centar Božica vas nagrađuje

17.04.2013 u 09:45

Bionic
Reading

Beauty centar Božica i tportal.hr će nagraditi jednu čitateljicu s četiri anticelulitna tretmana!

'Neko vrijeme, iz zdravstvenih razloga, nisam mogla trenirati i moja kolegica Antonija Blaće mi je savjetovala da posjetim Beauty centar Božica, gdje sam isprobala i oduševila se tretmanima koji su mi tijelo, na najbolji mogući način, vratili u formu, a i smršavila sam nekoliko kilograma u mjesec dana', izjavila je Marijana Batinić koja i sama već četiri tjedna ide u Beauty centar Božica na tretman Oxifat s dodatkom sauna efekta i kromoterapije. Metoda je to najdjelotvornija za otklanjanje lokalnih naslaga te za mršavljenje i učvršćivanje tijela i vraćanje mišićnog tonusa.

Oxifat radi na principu elektostimulacije mišića, 60 min na aparatu je kao da ste pretrčali 20 km ili napravili 400 trbušnjaka. Novi oxifat ima 12 elektroda tako da obuhvaća cijelo tijelo te su elektrode napravljene od silikona, potiču jače znojenje i puno su ugodnije nego prijašnje na starom Oxifatu. Ujedno radi na principu infracrvenih zraka koje ulaze 3 cm pod kožu i otapaju masne stanice od kojih nastaje salo i celulit te kromoterapije.

Zašto je Oxifat najbolji?

-djeluje na bazalni metabolizam koji je glavni krivac zašto se debljamo.
-ciljano djeluje na masne naslage
-elektrode idu točno na centralni dio mišića koji se prethodno potraži malim ultrazvukom.

Marijana će uskoro završiti 12 tretmana Oxifata koji traju četiri tjedna, a ona će i dalje mršaviti ili održavati željenu težinu, jer se bazalni metabolizam pokrenuo i sljedećih šest mjeseci on će biti na visokoj razini. Paralelno s Oxifatom, za savršeno oblikovano tijelo, Marijana ide i na Intraderma (nominiran za najbolji aparat Lifting kože) kojim potiče stvaranje novog kolagena i elastina s učinkom drastičnog pomlađivanja i učvršćivanja kože u samo par tretmana 'Čarobnom peglom' bez boli i patnje do savršenog rezultata. Ovakvo peglanje omogućuje savršene rezultate na licu, vratu, stražnjici, bedrima, trbuhu, leđima i rukama.

Ono što Marijana posebno ističe jest anticelulitna masaža s kisikom, odnosno preparatima na bazi kisika koji su hit u svijetu, a sad ih možete isprobati i u Beauty centru Božica. I vi možete među prvima isprobati ove nove hit anticelulitne masaže.

Beauty centar Božica vam poklanja četiri anticelulitna tretmana - masaže s preparatima na bazi kisika.

Nagradu je osvojila Arijana Stojanov.