CHIC OD GLAVE DO PETE

Besprijekorna Kate Middleton opet opravdava laskavu titulu

25.08.2016 u 09:53

Bionic
Reading

Nakon godišnjeg odmora u Francuskoj Kate Middleton i princ William vratili su se kraljevskim obavezama, a poslije mjesec dana izbivanja iz javnosti vojvotkinja od Cambridgea potrudila se biti u centru pažnje

O modnim odabirima Kate Middleton često se ozbiljno raspravlja, kao da su na dnevnom redu kakva važna politička pitanja, a kada joj se nešto zamjera, onda je to najčešće nedostatak odvažnosti. Možda bi joj se za to moglo progledati kroz prste jer mora poštivati strogu britansku tradiciju, a kada joj se pruži prilika, često iznenadi odličnim outfitima

I čini se da su njezini poklonici toga svjesni jer je nedavno omiljena britanska princeza opet pomela svu konkurenciju, pa čak i it djevojke poput Gigi Hadid ili Kendall Jenner, te osvojila laskavu titulu dame s najboljim ljetnim stilom odijevanja.

I tako je s jednom titulom više otišla na putovanje, a za prvo pojavljivanje nakon odmora kao da je svima odlučila pokazati da je opravdano na modnom tronu.

Bijela haljina s plavim cvjetovima, jednako kao torbica i Kateine omiljene nude štikle, s potpisom su dizajnera L. K. Bennetta. Elegantna i chic vojvotkinja pazila je na svaki detalj, od besprijekorne frizure, koja je već sada njezin zaštitni znak, do make-upa unatoč vrućinama. Ova londonska modna kuća jedna joj je od najdražih, a njene štikle u boji kože toliko voli svako malo kupuje novi par. Osim cipela i haljina je već viđena prije dvije godine tijekom psojeta SAD-u, ali Kate vrlo često nosi iste haljine u kojima se dobro osjeća.

Da se doslovno ne skida iz nude štikli, vjerojatno to zna svaki Britanac, a iako je haljina klasični odabir za njezin stil odijevanja i već smo je vidjeli u njoj, mora se priznati da izgleda besprijekorno.