TJEDNI HOROSKOP

Bikovi će biti ljubomorni, Ribe nemirne, Lavovi nerealni, a Jarcima je vrijeme novih ljubavi

19.08.2024 u 06:07

Bionic
Reading

Ovnovi su raspoloženi za zabavu i izlaske. Blizance koji su u vezi kopkat će ljubomora dok će duge veze Rakova prolaziti kroz skladno razdoblje. Ljubavne želje Lavova neće biti realne. Škorpionima nadređeni nisu naklonjeni pa bi bilo dobro da im se sklone s puta. Za Jarce samce će ovaj tjedan biti vrijeme novih ljubavi, a Ribe će biti podložne promjenama raspoloženja

Ovnovi su raspoloženi za zabavu i izlaske. Neće propustiti priliku da se nađu s prijateljima i otiđu na koncert ili okupljanje. Ako im se netko bude udvarao, zadržat će oprez. Zahtijevat će puno truda i pažnje pa ih neće biti lako zavesti. Energičnost i entuzijazam pomoći će im da privedete kraju započete zadatke, nakon čega će se moći na miru posvetiti novim poslovima.

Pogledaj detaljni horoskop

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Sarah Jessica Parker je Ovan, rođena je 25. ožujka 1965. Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia

Bikovi koji su u vezi ne bi smjeli dopustiti da im se rodbina upliće u odnos s dragim. Ne treba dijeliti s njima detalje iz svoje intime. Samcima je kraj tjedna odlična prilika da izađu i upoznaju nekoga. Nepredviđene situacije zahtijevat će više pažnje. Morat će istovremeno obavljati nekoliko zadataka, što bi se zbog slabe koncentracije moglo pokazati kao prevelik izazov. Neke očekuju nepredviđeni troškovi u kućanstvu.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Melania Trump je Bik, rođena je 26. travnja 1970. Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Blizance koji su u vezi kopkat će ljubomora. Osjećat će da im dragi nije posve iskren, no napadima i provokacijama samo će ga još više udaljiti od sebe. Samci će biti karizmatični i šarmantni, no previše intenzivni i direktni u zavođenju. Ako predstavljaju svoje poslovne ideje ili projekt, naići će na mlake reakcije. Problem neće ležati u njima i prezentaciji, već u pogrešnom odabiru vremena.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +7
Heidi Klum je Blizanac, rođena je 1. srpnja 1973. Izvor: Profimedia / Autor: Thecelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Duge veze Rakova prolazit će kroz skladno razdoblje. Povremene trzavice bit će vezane za novac, no brzo će uspostaviti primirje. Samcima za vikend predstoji fatalan susret. Na poslu će im odgovarati mir i tišina. Zamolit će kolege da im što manje prilaze i ne zamaraju ih s nevažnim stvarima. Novčana je situacija promjenjiva. Zadovoljni su primanjima, ali porast troškova ne ostavlja dovoljno mogućnosti za uštedu.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
MARGOT ROBBIE JE RAK, ROĐENA JE 2. SRPNJA 1990. Izvor: Profimedia / Autor: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Ljubavne želje Lavova neće biti realne. Imat će krupna očekivanja koja će biti teško ispuniti pa su mali izgledi da će upoznati nekoga s kime se mogu zamisliti u vezi. Zauzeti će biti zahtjevni prema voljenom i skloni kontroli. Željni su napredovanja i širenja utjecaja, ali strpljivo. Ako se neki planovi ne odvijaju kako žele, trebaju se nastaviti truditi jer su nadomak cilju.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
JENNIFER LOPEZ JE LAV, ROĐENA JE 24. SRPNJA 1969. Izvor: Profimedia / Autor: Bellocqimages / INSTAR Images / Profimedia

Djevice su u razdoblju emotivnog ispunjenja. Venera u njihovom znaku omogućit će im da se ne zamaraju trzavicama i onim što ne mogu promijeniti, a takav stav povoljno će djelovati na odnos s voljenim. Samci će ostvariti uzbudljivu ljetnu romansu. Za svakoga će imati puno vremena i strpljenja. Bit će im žao kolega koji se ne snalaze s poslom pa će im uskočiti u pomoć, no pojedinci bi mogli iskoristiti njihovu dobronamjernost.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

BLAKE LIVELY JE DJEVICA, ROĐENA JE 25. KOLOVOZA 1987. Izvor: Profimedia / Autor: Nils Meilvang / AFP / Profimedia

Vage nisu osobito zadovoljni emotivnim životom. Imat će dojam da im nešto nedostaje do potpunog ispunjena, ali neće biti sigurni što. Na poslu će vladati ugodno ozračje, ali to ne znači da će sve prolaziti bez poteškoća. Suočit će se s odgodama planova, kašnjenjima i zastojima, no podrška radne okoline pomoći će im da brzo otklone probleme.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Monica Bellucci je Vaga, rođena je 30. rujna 1964. Izvor: Profimedia / Autor: Victor Chavez / Shutterstock Editorial / Profimedia

Škorpioni ne bi smjeli odbijati priliku da izađu i druže se, osobito preko vikenda. Osim što ih očekuje dobra zabava, predstoji im i susret od kojeg će im zaklecati koljena. Parovi koji idu na odmor rasteretit će se briga i probuditi romantični ugođaj u vezi. Nadređeni im nisu naklonjeni pa bi bilo dobro da im se sklone s puta te izbjegavaju razgovore o budućnosti i odgode bitne odluke za povoljnije vrijeme.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
Demi Moore je Škorpion, rođena je 11. studenog 1962. Izvor: Profimedia / Autor: Blackbelts / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Strijelci će imati osjećaj da im nešto nedostaje u intimnom životu, čak i ako su u vezi. Morit će ih sumnje i ljubomora, iako im dragi neće davati povoda. Neki će u naletu nezadovoljstva počiniti preljub, no brzo će se pokajati. Neće se moći suzdržati od prigovora kad primijete nepravdu. Strpljenje i dobro osmišljena taktika pokazat će se kao bolji pristup.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +7
KATIE HOLMES JE STRIJELAC, ROĐENA JE 18. PROSINCA 1978. Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Za Jarce samce će ovaj tjedan biti vrijeme novih ljubavi. Obuzet će ih emocije koje neće željeti ni moći kontrolirati pa je pred njima početak strastvene romanse. I parovi će uspješno probuditi uspavanu vatru. Nađu li se u financijskom škripcu, neka pažljivo razmotre sve opcije. Iako će im se dodatan posao, traženje zajma ili unovčavanje štednje činiti kao dobra ideja, ne treba brzati.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +10
KATE MIDDLETON JE JARAC, ROĐENA JE 9. SIJEČNJA 1982. Izvor: Profimedia / Autor: Mark Greenwood/IPS / Shutterstock Editorial / James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vodenjaci se će, čak i ako su u vezi, na trenutke osjećati usamljeno. Partner će biti zaokupljen svojim brigama i obavezama pa će zanemariti njihove potrebe. To bi ih moglo potaknuti da potražite pažnju na drugom mjestu. Puno će toga ovisiti o drugima. Ne smiju ulaziti u sukobe već se suzdržati od izljeva bijesa.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
JENNIFER ANISTON JE VODENJAK, ROĐENA JE 11. VELJAČE 1969. Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON i Tatiana / BACKGRID / Backgrid USA; - / INSTAR Images i SteveSands/NewYorkNewswire/MEGA / The Mega Agency / Profimedia; montaža tportal

Ribe su podložne nemiru i promjenama raspoloženja. Započinjat će rasprave s partnerom bez posebnog povoda. Samci bi se trebali paziti nepouzdanih i neiskrenih udvarača koji bi ih mogli povrijediti. Ako su se vratili na posao s godišnjeg odmora, teško će se prilagoditi okolnostima. Trebat će im neko vrijeme da se naviknu na žestoki ritam, no povećane obaveze zahtijevat će više pažnje i posvećenosti. Neka se paze pogrešaka i šefove opomene.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +10
EVA LONGORIA JE RIBA, ROĐENA JE 15. OŽUJKA 1975. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia