FASHION GURU:

Blaće nije za promašeni sado-mazo kompletić

25.02.2015 u 13:00

Bionic
Reading

Na predstavljanju novog regionalnog showa 'X factor' Antonija Blaće pojavila se u potpuno promašenom vamp izdanju. Naš dežurni modni kritičar zaključio je da se netko očito malo previše zanio u ove nove seksi filmove pa slatku curu iz Šibenika utegnuo u kompletić od kože i lanaca

'Ako netko pokuša ustvrditi da Antonija Blaće i u regiji nije fenomen, onda ga slobodno možete nazvati neznalicom. Naime, koliko je meni poznato, još nikada nikome nije uspjelo odraditi tri-četiri izrazito gledana regionalna show programa i publici ostati potpuno nepoznat. Blaće je uvijek nova i svježa te se može nanovo i nanovo predstavljati, i četvrti ili peti put zaintrigirati publiku. Iz priloženih fotografija vidi se da ovoga puta ona misli ozbiljno', komentirao je Guru i zaključio da se netko očito malo zanio u ove nove seksi filmove.

'Antonija izgleda malo čudno u ovom vamp izdanju, pogotovo nakon promašenog disco izdanja na najavnoj špici. Ako su već htjeli da bude vamp i da je nakon toliko projekata koje vodi u regiji, Beograd i tamošnji mediji napokon prepoznaju, trebali su malo bolje razraditi taj njezin imidž. Ona može biti vamp i bez kože i lanaca i svega ovog što je natefterečila na sebe', rekao je Guru dodajući da nije sve za svakoga.

'Iskreno, ta je haljina je dobra, te cipele su dobre, ali naša Blaće nije za to. Vrlo jednostavno, ona je dobra i slatka cura iz Šibenika, a sado-mazo kompletić, inspiriran valjda 'Pedeset nijansi sive', u koji se utegnula - nije za nju. Haljinica i ne bi bila loša da je nosi, recimo, Naomi Campbell i da toliko žarko ne želi biti Versaće (pišem po Vuku da se prilagodimo 'regionu') i to iz vremena Giannija. Nedostaje samo Meduzina zlatna glava', rekao je Guru i svim curama kojima su za oko zapele popularne cipele s puno remenčića dao zlatni modni savjet.

'O cipelicama bi se dalo napisati posebno poglavlje. Reći ću samo ovo - ako nemate baš noge gazele, dužinom i vitkošću, molim vas, okanite se rimljanki, remenčića, S/M inspiracija…'