tek joj je 86

Blista u devetom desetljeću: Jane Fonda servirala čisti holivudski glamur

25.10.2024 u 16:17

Bionic
Reading

Glumica i fitness ikona Jane Fonda stigla je na dodjelu nagrada na Beverly Hillsu i tom prigodom pokazala zapanjujuće dobar izgled koji odiše klasičnom holivudskom elegancijom

Kate Winslet, Jane Fonda i Kerry Washington bile su predvodnice slavnih uzvanika na dodjeli nagrada Women In Film (WIF) u The Beverly Hiltonu na Beverly Hillsu. Kate Winslet i Kerry Washington nagrađene su za svoj revolucionarni rad koji je promijenio kulturu u filmskoj industriji.

Slavna glumica i fitness ikona

A Jane Fonda je stigla kako bi uručila posebnu nagradu Jane Fonda Humanitarian Award 66-godipnjoj Annette Bening, peterostruko nominiranoj za Oscara.

Izvor: Profimedia / Autor: Francesca Babbi / ipa-agency.net / PA Images / Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Charly TRIBALLEAU / AFP / / Shutterstock Editorial / Profimedia / Promo

Holivudski glamur

Glumica i fitness ikona Jane Fonda na crvenom tepihu je pokazala besprijekoran stajling koji je odisao čistim holivudskim glamurom.

  • +4
Jane Fonda Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumica, koja je sa svojih 86 godina već dobro zagazila u deveto desetljeće života, na crvenom tepihu je pozirala u blistavom crnom odijelu koje se sastojalo od širih hlača, crnog topa i sakoa nalik ogrtaču koji je cjelokupnom izgledu dao posebno chic notu.

Modni dodaci

Glamurozan stajling zaokružila je jednostavnim crnim balerinkama te dodala dvije dulje srebrne ogrlice. Nema sumnje, od Jane Fonde mnogi mogu učiti o dobrom stilu.