mala damica

Blistala u satenskoj haljini: Harper Beckham ide stopama slavne mame kad je riječ o stilu

28.09.2024 u 14:01

Bionic
Reading

Kada je modna dizajnerica i nekadašnja članica grupe Spice Girls, Victoria Beckham zatrudnjela po četvriti put, mnogi su se vjerovali da će donijeti na svijet djevojčicu. Upravo se to i u srpnju 2011. godine kad je rodila Harper Seven Beckham. Mezimica obitelji krenula je maminim stopama kad je riječ o modnom ukusu

Tinejdžerka je za tu prigodu odabrala svečanu toaletu, chic svijetlo ružičastu haljinu od satena s tankim naramenicama.

Uz dugačku haljinu čiji je donji kraj morala podići kako bi se mogla normalno kretati, Harper Seven Beckham nosila je bijele natikače u stilu japanki te svijetlo ružičastu torbicu sa zlatnim detaljima.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević, Profimedia

Modnu kombinaciju upotpunila je s tankim zlatnim lančićem i zlatnim narukvicama. Odlučila se suočiti s kišom bez kaputa dok je napuštala hotel zajedno s dotjeranim tatom Davidom, koji joj je stavio ruku oko struka. Za kreaciju od Harper, posebno je izradila njezina mama, Victoria Beckham.

Harper Beckham Izvor: Profimedia / Autor: CYRIL PECQUENARD / Sipa Press / Profimedia

'Harper je premlada da bi nosila haljinu iz Victoria's asortimana pa je slavna mama odlučila napraviti nešto posebno za nju', kaže izvor za DailyMail.

ZA MAJČIN ROĐENDAN

Pogledajte kakvu je kombinaciju odabrala 12-godišnja kći Victorije Beckham

Pogledaj galeriju

Elegantni i dobro raspoloženi

Harperin brat Romeo, za reviju je nabacio crnu kožnu jaknu u kombinaciji s crnim hlačama, cipelama i sunčanim naočalama, a Brooklyn je izgledao elegantno u klasičnom crnom smokingu. Prije nego što su napustili hotel, David je pozirao sa svojom djecom i našalio se kako je objava fotografije bila 'malo izazovna' jer su svi trebali dobiti 'odobrenje' od Victorije prije nego što ju je objavio.