BEZ KONKURENCIJE

Bojana Gregorić u bikiniju poput holivudske dive

09.08.2016 u 15:20

Bionic
Reading

Glumica Bojana Gregorić Vejzović uživa u ljetnim radostima, a fotografije u kupaćim kostimima koje objavljuje na Instagramu otkrivaju vitko i fit tijelo kakve bi mnoge žene poželjele

Sa sinom i kćerkicom te suprugom Enesom Bojana Gregorić već tradicionalno ljetuje na Pelješcu, a kada se prošeće plažom u mini bikiniju, svi su pogledi uprti u nju.

Poput kakve holivudske dive, naša je glumica iskoristila dan da se prošeće s ljubimcem, psom Axom pa je uz fotografiju s plaže objavila i šaljiv post: 'Jedna od najzabavnijih na plaži i jedina koja me sluša.'


Uz kaubojski šešir te bikini u odgovarajućoj smeđoj boji, Bojana je odmah dobila hrpu lajkova, a takvim stavom lako bi mogla parirati mnogim holivudskim glumicama koje su u njezinim godinama već pribjegle estetskim zahvatima.

Morning exercise?? #summerfun #workout #fitness #sport #actresslife

Fotografija koju objavljuje @bojana.gv



Lijepa je glumica, naime, početkom godine proslavila 44. rođendan. Možda je tajna njene ljepote u tome što privatno najčešće uopće ne nosi šminku, a kako kaže, u slobodno vrijeme najradije bira udobnu odjeću i ne opterećuje se time što je poznato lice. Tako nam je rekla da se uvijek drži onog kako je manje više, a primjerice lice zbog teške kazališne šminke njeguje i običnim kremama poput Becutana. Od nakupljenog se stresa pak opušta masažama i tako lakše otpusti sve što je zamara.