HTJELI SU SE SAKRITI

Brad i Angelina uhvaćeni u romantičnom izlasku

29.06.2014 u 11:53

Bionic
Reading

Slavni par Angelina Jolie i Brad Pitt rijetko se mogu vidjeti u kakvom romantičnom izlasku, a bez djece se najčešće pojavljuju na glamuroznim crvenim tepisima. No slavni par ovoga puta je uhvaćen za vrijeme romantičnog izlaska za koji su vrijeme odvojili samo jedno za drugo

Dotjerani kao i uvijek te držeći se čvrsto za ruke, slavni par Angelina Jolie i Brad Pitt viđeni su u Hollywoodu za vrijeme romantičnog izlaska. Angie i Brad uživali su u romantičnoj večeri samo za dvoje u talijanskom restoranu čiji je vlasnik slavni glumac Robert De Niro.

Nakon večere Angie i Brad pokušali su se iskrasti kroz stražnji ulaz restorana, no ipak nisu uspjeli promaći vještom oku paparazra. Angelina je odjenula elegenatnu crnu prozračnu tuniku s prozirnim rukavima, dok je Brad bio elegantan u bijeloj košulji i s kapicom na glavi.

Angelina se u Hollywood nedavno vratila iz Japana gdje je otputovala radi premijere svoga novog filma 'The Sleepig Beauty', a par je odlučio to proslaviti večerom za dvoje. Iako su nedavno svjetske tabloide obišle glasine da par ponovno ima razmirica, čini se da ljubav u njihovoj dugogodišnjoj vezi neprekidno cvate.

Zanimat će vas u MAXtv videoteci:
12 godina ropstva
Drvo života
Aleksandar Veliki