PROVJEREN ODABIR

Brigitte Macron ne odustaje od kratkih haljina

30.08.2017 u 10:48

Bionic
Reading

Nakon posjeta Austriji, Rumunjskoj i Bugarskoj francuski predsjednički par stigao je u Luksemburg te ih je u ulozi domaćina dočekao veliki vojvoda Luksemburga Henri i vojvotkinja Maria Teresa

Tijekom europske turneje Brigitte Macron često se mogla vidjeti u haljinama iznad koljena brenda Louis Vuitton, a u službenom posjetu Luksemburgu ostala je vjerna ovom provjerenom odjevnom komadu.

Novo formalno izdanje ovaj je put kreirala haljinom A-kroja u koraljnoj boji koju krasi visoki ovratnik i detalj patentnog zatvarača na leđima, a njoj je pridružila par bež cipela u špic s visokom potpeticom.

'Priznajem da sam voljela nositi minice kad sam bila mlađa, a skrivale bismo ih u torbe kad smo izlazile. Išle smo u krajnost, od prekratkih do predugih suknji, sve dok me jednog dana baka nije uhvatila u jednoj takvoj i rekla mi - moj bože, izgledaš kao kakva stara baba. Nikad ih više nisam nosila!', nedavno je Brigitte Macron otkrila u velikom intervjuu za francusko izdanje magazina Elle.

  • +9
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U pratnji supruga, francuskog predsjednika Emmanuela Macrona, i domaćina Brigitte se pojavila u palači velikog vojvode, a nešto kasnije posjetila je luksemburški kulturni centar Neumünster Abbey i Muzej suvremene umjetnosti MUDAM.

  • +6
Modni stil Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia