VJERNA SVOM STILU

Brigitte Macron običnu bijelu majicu i skinny traperice začinila jednim pomalo zaboravljenim komadom koji se vratio na modnu scenu

13.10.2020 u 11:02

Bionic
Reading

Iako danas više nije profesorica, već prva dama Francuske, Brigitte Macron se još jednom vratila u školu i odradila mali, ali slatki učiteljski zadatak. 67-godišnja prva dama stala je pred ploču i školarcima osnovne škole Le Chesnay, nedaleko Versaillesa, izdiktirala diktat u znak podrške Europskom udruženju za leukodistrofiju

Za povratak u školu i druženje s djecom Brigitte Macron se držala provjerene poslovne elegancije i svog stila odijevanja koji njeguje od početka predsjedničkog mandata njezina 25 godina starijeg supruga, Emmanuela Macrona.

Prva dama strastvena je kolekcionarka dizajnerskih krpica te u svom ormaru čuva obilje odjeće i modnih dodataka s potpisom razvikanih francuskih brendova, a jedni od njezinih omiljenih zasigurno su Balmain i Louis Vuitton.

Stoga je i ovog puta ostala dosljedna svojim omiljenim brendovima i modnim komadima u kojima se osjeća najugodnije. Za povratak u učionicu prva dama je odjenula skinny traperice kojih ima zavidan broj u ormaru, običnu bijelu majicu te prošarani sivi sako s dvostrukim redom zlatnih gumba koji nosi potpis modne kuće Balmain, ispod kojeg je nosila prsluk s istim dezenom.

Upravo prlsuci ove sezone maju veliki povraka na modnu scenu, a najtraženiji su trenutačni pleteni komadi. Ovoj činjenici u prilog dovoljno govore podaci modne tražilice Lyst, prema kojima su od početka kolovoza pretrage modnih kupaca za statement modelima prsluka porasla za 133 posto, a podjednako ih pretražuju ženski i muški kupci diljem svijeta. Pomalo štreberski, retro look defintivno je ono na što trebate ciljati ove jeseni.

Poznata je ljubav francuske prve dame prema elegantnim sakoima, a gotovo je nemoguće izbrojati koliko ovakvih sakoa Brigitte Macron ima u svom ormaru, no ono što znamo jest da ih ima u gotovo svim bojama, od neutralne bijele i crne do upadljive crvene i plave.

Cjelokupan stajling Macron je zaokružila crnim gležnjačama na petu koje su dodatno izdužile njezine vitke noge.

  • +3
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: THOMAS COEX-POOL / Sipa Press / Profimedia

Prije nego je otišla, Brigitte se kao prava dama pozdravila sa školarcima na školskom dvorištu i poželjela im uspješnu školsku godinu.