NITKO KAO ONA

Carrie Bradshaw ponovno spaja nespojivo - i izgleda sjajno

06.06.2024 u 14:42

  • +2

Sarah Jessica Parker na setu serije 'I tek tako...'

Izvor: Profimedia / Autor: ROBERT O'NEIL/BACKGRID / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Snimanje treće sezone serije 'I tek tako...' nastavlja se na ulicama New Yorka, a modni odabiri njezine glavne junakinje Carrie Bradshaw tradicionalno privlače najveću pozornost

Nasljednici Patricie Field, proslavljene kostimografkinje serije 'Seks i grad', u potpunosti su prihvatili modni maksimalizam kada je riječ o kreiranju stajlinga Carrie Bradshaw za potrebe nove sezone spin-off projekta 'I tek tako...'.

Nakon što su ju odjenuli u bajkoviti komplet s potpisom irske dizajnerice Simone Roche, a potom i dobro poznate 'klompe iz ljekarne', kostimografski dvojac Molly Rogers i Danny Santiago stvorio je još izdanje o kojem se govori.

Efektni primjerak lepršavog kombinezona uvjerljivo je dominirao posljednjim stajlingom najveće fashionistice s malih ekrana, a i ovoga puta do izražaja je došla njezina vještina spajanja naizgled nespojivih komada.

Glamurozna ogrlica dostojna crvenog tepiha tako je činila njezin odabir dodataka, uz platneni ceker u službi dizajnerske torbice kakve godinama strastveno skuplja, kao što je slučaj s cipelama Manola Blahnika.

Povišena verzija nanovo popularnih Mary Jane cipela činila je njezin odabir obuće, a poput Carrie obožava ih nositi i sama Sarah Jessica Parker, što je imala priliku potvrditi u brojnim prigodama.

Sarah Jessica Parker Izvor: Profimedia / Autor: Jamie McCarthy / Getty images / Profimedia