VRHUNSKA ELEGANCIJA

Čini se da je Kate Middleton ipak prihvatila savjet bivše urednice Voguea i modno zablistala

08.11.2023 u 15:34

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: Chris Radburn / PA Images / Profimedia

Bionic
Reading

Kate Middleton posjetila je Queen's Dragoon Guards (QDG) u Norfolku, što je njezin prvi posjet toj pukovniji otkako ju je kralj Charles u kolovozu ove godine imenovao pukovnicom

Kate Middleton, koju ne viđamo često u all black kombinacijama, osim kad se radi o posebnim prigodama, za ovaj je posjet odabrala crno odijelo s crnom dolčevitom, što joj je odlično pristajalo.

Princeza od Walesa posjetila je vojarnu Robertson u selu Swanton Morley u Norfolku, gdje je pukovnija trenutačno stacionirana, a otkako je formirana, imala je misije u cijelom svijetu.

Dobro raspoložena princeza od Walesa razgovarala je s vojnicima dok je rever njezinog sakoa ukrašavao crveni mak, cvijet koji se koristi od 1921. godine kao znak sjećanja na poginule u ratu, a koji kraljevska obitelj ponosno nosi u znak počasti oružanim snagama.

  • +3
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Auto

Princeza je dodijelila odličja vojnicima za njihovu dugogodišnju službu, a uoči Nedjelje sjećanja prisjetit će se i svih onih koje je QDG izgubio u aktivnoj službi posljednjih godina. Njezin suprug, princ William, nastavlja pak svoju turneju u Singapuru te je bio domaćin ovogodišnje dodjele nagrade Earthshot.

  • +5
Hannah Waddingham i princ William u Singapuru Izvor: Profimedia / Autor: Jordan Pettitt / PA Images / Profimedia

Chic kombinaciju zaokružila je elegantnom, ravno isfeniranom frizurom sa šiškama počešljanima na jednu stranu.

Inače, britanski mediji komentiraju da je princeza možda ipak prihvatila nedavnu sugestiju bivše urednice francuskog Voguea Carine Roitfeld, a koja joj je savjetovala da češće nosi crnu odjeću, ne samo za pogrebe, te da koristi tamniju olovku za oči i odijeva se u Chanel.

Pohvalila je njezin sveukupni osjećaj za stil, ali je dodala da je 'malo previše uglađen za njezin ukus'.

Roitfeld, koja je bila na čelu Voguea između 2001. i 2010., rekla je za The Telegraph 2019. da bi voljela da je Kate više rock'n'roll jer je 'previše korektna' te da bi željela da je nadahne stil Kate Moss.

Što se tiče kraljice Camille, Carine smatra da bi trebala odustati od haljina i odlučiti se za odijela s hlačama jer je ona 'žena koja voli jahati konje i ići u prirodu'.