ljetni trend

Cipele koje smo obožavali prije dvadesetak godina ponovo su u modi - i izgledaju bolje no ikad

02.08.2023 u 09:16

  • +7

Nicola Peltz

Izvor: Profimedia / Autor: Didier Ferey / KCS Presse / Profimedia

Bionic
Reading

Nicola Peltz ovo se ljeto zabavlja u Saint Tropezu sa svojim suprugom Brooklynom Beckhamom, a za ljetne dane odjenula je kombinaciju kakvu bi rado nosile mnoge ljubiteljice mode. Bijelom je kompletiću pridružila zlatne cipele s detaljem koji će vas vratiti dvadesetak godina unazad

Ovo ljeto ni Kate Middleton ni kraljica Letizia nisu odoljele modelu cipela koji često viđamo, a espadrile na punu petu sjajno kombiniraju uz svoje ljetne odjevne kombinacije u kojima spretno obavljaju kraljevske obaveze. Espadrile na punu petu pravi su ljetni trend, a odabir obuće Nicole Peltz dokazuje da je svijet spreman i za povratak sandala s punom potpeticom.

Poznato je da je ova godina obilježena pogledom u prošlost mode, a posebno su zanimljivi trendovi iz 2000-ih godina koje su obilježene korištenjem trapera, niskim strukom i šljokicama. Nicola Peltz vratila je još jedan davno zaboravljen trend, a to su sandale vrtoglavo visoke plutene potpetice.

U bijelom kukičanom kompletiću od topa i hlača Nicola je izgledala poput filmske dive, a look je upotpunila torbom u obliku košare koja je inspirirana francuskom rivijerom i zlatnim sandalama plutene pete.

S obzirom da je riječ o vrtoglavo visokim potpeticama, Nicola je trebala pomoć supruga koji ju je poput pravog džentlmena odnio na brod kako ona ne bi hodala po pijesku.

Razni brendovi sada nude sandale pune pete, a trendsetterice već su pronašle način kako ih uklopiti u svoje odjevne kombinacije. Ines De Ramon svoje je espadrile na punu petu ukombinirala s oversized zelenim sakoom i vrućim hlačicama, a na taj način i istaknula duge preplanule noge.

  • +4
Cipele s punom petom Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo