NISU ZA SVAKOGA

Čizme od trapera postale su najviralnijim modelom sezone, a nudi ih i Zara

28.10.2022 u 12:19

Bionic
Reading

Kada na šarm specifičnih komada poput čizmi od trapera padnu predvodnice trendova poput Kylie Jenner, s lakoćom se može zaključiti kako bi uskoro mogli postati ogroman hit na modnoj sceni

Pun stava, stila i s dozom buntovništva, traper je s razlogom jedna od najpopularnijih tkanina na stilskoj razini, kako u muškoj tako i u ženskoj garderobi. On ne poznaje sezonske uvjete, nosi se u svako doba godine, kombinira se uz (praktički) sve i nikad ne izlazi iz mode.

Odjevni predmeti od trapera, poput traperica ili traper jakni, neophodni su u svakom ormaru koji se ponosi svojom svestranošću i bezvremenskim karakteristikama. Međutim, u obitelji artikala od trapera, obuća, točnije čizme, nikada nisu bile toliko značajne kao do sada.

  • +58
Diesel Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jedan od glavnih brendova odgovornih za novo poimanje trapera (uključujući i obuće) je talijanski Diesel. Pod vodstvom novog dizajnera Glenna Martensa, ovaj poznati brend specijaliziran za denim u Milanu je predstavio aktualnu kolekciju prepunu topova, hlača niskog struka, mini haljina, jakni i sićušnih kratkih hlačica izrađenih od trapera i duhu trendovske Y2K estetike.

Među svim Dieselovim prijedlozima, visoke čizme od trapera istaknule su se kao protagonisti postavši jedan od najneočekivanijih trendova posljednjih mjeseci.

Sa značajnim padom temperature čizme oduvijek predstavljaju logičan izbor obuće, no brojni drugi brendovi poput Diesela ove sezone potiču nas da riskiramo s njihovim verzijama od trapera.

Jedna od poznatih osoba koja ih je već uvrstila u svoju garderobu je Kylie Jenner. Najmlađa članica klana Kardashian iskombinirala ih je s potpuno bijelim lookom stavljajući ih u prvi plan.

Njezine čizme od trapera diskretnija su opcija od one koju je u aktualnoj kolekciji predložio Diesel, a sasvim očekivano Zarin dizajnerski tim prepoznao je i ovaj trend stvorivši dvije verzije ovih viralnih čizmi po prihvatljivijoj cijeni.