MARKO TOLJA:

'Da mi se ovo dogodilo u glazbi, to bi me shrvalo'

07.02.2013 u 10:21

Bionic
Reading

Marko Tolja rekao je zašto je pristao na vađenje krvi, bi li se odvažio u novu avanturu kao voditelj te plače li u jastuk zbog svega

Nakon što je prošlo desetak dana od prikazivanja 'Hit showa s Markom Toljom', pitali smo Marka Tolju jesu li se slegli dojmovi i kako se osjećao kad je shvatio da je dio teorije zavjere.

'Osjećao sam se zbunjeno dosta. Moram priznati da mi ni dan danas nije jasno što se dogodilo, još se nije razjasnila situacija. Svi znaju da se to dogodilo, ali ne znaju zbog čega, barem zasad. Jako sam bio iznenađen', rekao je Marko koji kaže da neće istraživati što se zapravo dogodilo.

'Nismo dobili ništa osim šturog objašnjenja. Tamo sam bio u ulozi voditelja, koji je bio točno određen scenarijem. Mogao sam odraditi to puno bolje, ali i puno gore od toga. Meni je žao što se to odvilo dosta neprofesionalno. Žao mi je zbog gledatelja i pretplatnika. To je javni servis. Žao mi je što nismo uspjeli vratiti hrvatsku glazbu u prime time', kazao je Marko koji je svjestan da mu je ovo bio izlet u voditeljske vode, a svaku novu ponudu bi dobro razmotrio.

'HRT je ušao u povijest time što je ukinuo show nakon jedne emisije. Nepisano je pravilo, da se se najmanje puste četiri ili pet epizoda, jer neke od najgledanijih emisija na HRT-u nisu bile gledane na početku. Stvar je u tome da se HRT uredništvo uhvatilo prve emisije. Mi nismo za prvu emisiju imali autorsku odgovornost. Koncept je bio već određen od A do Ž, a mi smo iduće trebali razvijati', rekao je Marko koji već planira nove projekte.

Više pogledajte u videointervjuu: