ŠTO JE VAŽNO ZA TIJELO?

Danijela razotkrila dio svoje intime

23.11.2013 u 15:04

  • +14

Što je Danijeli Martinović važno za tijelo?

Izvor: Promo fotografije / Autor: Select PR

Bionic
Reading

Splitska glazbenica podržala je kontinentalnu turneju projekta koji promiče tjelovježbu i kulturu zdravog življenja te svojom dobro poznatom pozitivnom energijom i korisnim savjetima pokrenula duh i tijelo brojnih vježbača

Regionalna glazbena diva Danijela Martinović u zavidnoj je tjelesnoj formi otkrila dio svoje intime i pokrenula Varaždin.

Sportsku dvoranu Graberje ispunili su stari i mladi, a podršku projektu dali su i dogradonačelnik Varaždina Vjeran Radelić te nogometni trener Branko Ivanković.

'Shvatila sam da je naše tijelo kuća naše duše. Vježbanje sam otkrila u najtežem periodu svog života i zaljubila sam se u taj osjećaj koji mi ono pruža. Taj napor mi moje tijelo kao savršen mehanizam stostruko vraća.

Ne samo da je lijepo vidjeti svoj odraz u ogledalu, već je puno važnije da se zaista osjećam poletno i puna energije', izjavila je poletna Danijela.

Koncerte koji nekada traju i po tri sata, odradi kao od šale, a s godinama joj je, kaže, ta energija i te kako sve više potrebna. 'Zaista mogu reći da mi je vježbanje promjenilo život, zato vas pozivam - vježbajte', poručila je.

Projekt Pokreni se u kontinentalnom dijelu ovogodišnje turneje promovira zdrav život, dijagnostiku Biotreninga kao početak svake rekreacije i vježbanja, dok nutricionistkinje Definicije hrane besplatno savjetuju vježbače o pravilnoj prehrani.

'Lijepo je vidjeti pune dvorane vježbača koje je privukao projekt Pokreni se. Apeliram na sve da brinu više o zdravlju, da se bave sportom i na taj način spriječe eventualne bolesti', rekao je Ivanković.

Kontinentalna turneja Pokreni se 2013. završava iduće subote u sportskoj dvorani Vijuš u Slavonskom Brodu gdje vježbače očekuju zanimljiva predavanja i trening, a partneri projekta osigurali su poklone.

Želite se priključiti? Prijavite se na www.pokrenise.hr