FASHION GURU

Danijela se odjenula kako i priliči Dubrovniku, da je tako sitnu vide i oni na dnu Straduna

  • 11.07.2024 u 18:44

  • Bionic
    Reading

    Splitska pjevačica spojila je ugodno s korisnim, pa svoje koncerte održava diljem morske obale. Posljednji nastup održala je na krajnjem jugu, a stajling sa Straduna nije promaknuo ni našem Fashion Guruu

    Naša Danijelica zapjevala je svoje hitove na najpoznatijoj cesti u Hrvata, a i malo šire. Stari Mlečani bi imali štošta za reći za naše glavne ceste i špicu, ali to nije sada tema.

    Danijela se odjenula kako i priliči Dubrovniku, što raskošnije i što teatralnije. Dobro se ona dosjetila da je tako sitnu vide i oni na dnu ulice tj. Straduna.

    Njezina pink haljina koja ima utrošak materijala svojih cca 56 metara plus velika mašna odostraga da ne bi usfalilo materijala.

    • +2
    Danijela Martinović Izvor: Cropix / Autor: Tonci Plazibat

    Sva sreća da je konstrukcija bila dobra i čvrsta pa je tako i ta bala materijala čvrsto odolijevala gravitaciji. Na tako upečatljivu haljinu, nakit je potpuno nepotreban, a kratka frizura joj je taman pristajala.

    Mora se priznati da je stajling bio idealan za koncert na Stradunu, nadam se samo da joj nije bilo vruće.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.