FASHION GURU

Todorićka nije imala jednu Chanel torbicu, već dvije. Mora da je imala puno stvari

  • 05.07.2024 u 12:26

  • Bionic
    Reading

    Sinoćnja revija majstora kostima Juraja Zigmana bila je ono što se i očekivalo od njega, puno teatra i spektakla, a našem Guruu za oko je zapela kćer Ivice Todorića, Iva

    Zigman nije prikazivao pret-a-porter kolekciju već se zabavljao s kreacijama za scenski nastup, a sigurno mu je to i puno unosnije.

    Na reviji nisu bile svjetski poznate zvijezde, a niti one iz okruženja koje vole njegove korzete, ali bila je tu u crnom ogrtaču Mirela Holly, u bijelom sakou Tina Vukov, za kratke hlače su se odlučili Ciganović i Keđo, dok gospođa Todorić nije imala jednu Chanel torbicu, već dvije, mora da je imala puno stvari sa sobom.

    A znate onu od viška glava ne boli. Remen s kojim se spajaju torbice je posebno dizajniran s tipičnim CC znakom na prsima, a omogućava da se okitite svim šanelušama koje imate doma, a siguran sam da joj ih ne manjka.

    SPEKTAKL U RIJECI

    Od Mirele Holy do Ive Todorić: Pogledajte tko je uživao na Zigmanovoj reviji

    Pogledaj galeriju

    Da ne bi netko pomislio da je to nova kolekcija, ovo je napravio gospon Lagerfeld za proljeće ljeto 2019, nažalost te godine je i umro.

    u rodnoj rijeci

    Revija o kojoj se govori: Zigman priredio modni spektakl za pamćenje

    Pogledaj galeriju

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.