FASHION GURU

Sanjin stajling je kao Kolindin: Sličnost je preočita da bi bila slučajna, a znamo kako su završile te utakmice

  • 25.06.2024 u 13:24

  • Bionic
    Reading

    Nedavno je najveća hrvatska navijačica, ne mislim pri tom na Knoll, prošetala špicom u hrvatskim bojama kao podrška našim udaračima lopte. Sličan stajing kao tada Kolinda, pokazala je i naša prva dama na sinoćnjoj utakmici

    Budući da je sve praznovjerno oko ovog natjecanja možda je i pojavljivanje bračnog para Milanović na tribini bilo dovoljno da ne budemo zadovoljni rezultatom.

    Kolinda je na špici imala crvene hlače bijeli top i bijeli sako za predzadnju utakmicu, a Sanja je nosila crvene hlače, crveni top i bijeli sako. Sličnost je preočita da bi bila slučajna, a znamo kako je završila predzadnja i ova sinoćnja utakmica.

    Mislim da bi prve dame i bivše predsjednice trebale paziti što nose na taj dan bitan za Hrvatsku. Zašto to ne nose kad idu na otvaranje nekog poljoprivrednog pogona ili presijecanja vrpce novog hotela?

    Da ne bi netko pomislio da mi se ne sviđaju njihovi stajlinzi, moram naglasiti da je gđa Milanović bila dobro odjevena, kao i gđa. Grabar Kitarović.

    • +10
    Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.