SLAVNI DIPTIH

Darujemo ulaznice za predstavu Braća Karamazovi kazališni hit u režiji Olivera Frljića

16.10.2024 u 13:53

Bionic
Reading

Slavni diptih Olivera Frljića iz sezone u sezonu oduševljava publiku u Zagrebu, Hrvatskoj te u ostatku Europe. Predstava je do sada osvojila sve važnije nagrade, uključujući one za režiju te za najbolja glumačka ostvarenja.

Braća Karamazovi suvremena su obrada klasika ruske književnosti koja se odvija u formi dvostruke predstave. Publika može pogledati predstavu samo jednu večer i dobiti zaokruženu, ali ipak tek djelomičnu priču, ili doći dvaput i dobiti cjelokupni uvid u kompleksne linije radnje zbog kojih se ovaj roman smatra najcjelovitijim djelom Dostojevskoga. Premda se u dosadašnjim kazališnim adaptacijama ovoga romana najčešće izostavljalo liniju priče o odnosu brata Aljoše s dječacima iz nižih socijalnih slojeva, u Frljićevoj će kazališnoj obradi ona dobiti jednaku pozornost kao i tzv. glavna linija o braći Karamazovima i njihovu ocu.

Čitatelje Tportala ZKM nagrađaju s dva paketa ulaznica (svaki paket uključuju po jednu ulaznicu za 1. i 2. dio). Objava dobitnika će biti 21. listopada 2024.

Izvedbe:

1. dio – Sve sretne obitelji nalik su jedna na drugu: 22. listopada

2. dio – Svaka nesretna obitelj nesretna je na svoj način: 23. listopada

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju klikni na gumb ispod!

klikni ako se usudiš