ELEGANTNO IZDANJE

Dijele modni ukus: Grabar Kitarović i veleposlanica BiH vole iste haljine

10.11.2017 u 14:32

Bionic
Reading

Veleposlanica Bosne i Hercegovine Renata Paškalj zablistala je u elegantnom stajlingu na svečanom otvorenju nove zgrade veleposlanstva u Hrvatskoj

Gospođa Paškalj, koja je prije stupanja na aktualnu dužnost imala dugogodišnju karijeru u državnim institucijama Bosne i Hercegovine, odlučila se za ovu prigodu za haljinu krojenu uz tijelo u upečatljivoj nijansi crvene te s potpisom omiljene dizajnerice Kolinde Grabar Kitarović, Aleksandre Dojčinović.

Ovaj odmjereni outfit upotpunile su salonke u istoj boji, kosa podignuta u punđu i diskretan make-up.

  • +11
Veleposlanica BiH u Hrvatskoj Renata Paškalj Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX

Veleposlanicu često njezini obožavatelji na društvenim mrežama hvale zbog modnih odabira, pa su je obasuli komplimentima prilikom susreta sa Svetim Ocem u Sarajevu.

  • +2
Kolinda Grabar Kitarović Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Inače, sličnu kreaciju Aleksandre Dojčinović, samo u plavoj boji i s V-izrezom, nosila je i naša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović prilikom primanja izaslanstva hrvatske Davis Cup reprezentacije početkom ove godine.

  • +8
Kolinda Grabar Kitarović Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Plava haljina s istaknutim detaljem na struku ima lepršav donji dio, a ističe ženstvenost i zbog nabora skriva svaku malu nesavršenost.

Predsjednica je ženstvenu haljinu odlično kombinirala s efektnim salonkama s tankom srebrnom petom i kosom stiliziranom u blagim valovima.

  • +3
Kolinda Grabar Kitarović voli čipku Izvor: twitter / Autor: Marco Rubio