DAKOTA FANNING

Duboki dekolte u prvom planu: Slavna plavuša izazvala senzaciju u hit haljini iz 90-ih

03.06.2024 u 10:19

  • +2

Dakota Fanning

Izvor: Profimedia / Autor: KRISTIN CALLAHAN / EVERETT / ADELA LOCONTE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Nadnaravni horor 'The Watchers' novi je film s Dakotom Fanning u glavnoj ulozi. Nakon Londona, glumačka postava zaputila se do New Yorka za svečanu premijeru filma na kojoj je najveću pozornost imala njegova glavna zvijezda

Kao o stajlinzima Dakotine mlađe sestre, glumice Elle Fanning, stilistica Samantha McMillen osmišljava izdanja za 30- godišnju Dakotu.

Nakon mnoštva cvjetnih stajlinga koje su osmislile za promo turneju filma, sa dolaskom u New York odlučile su promijeniti ploču.

Tepihom svečane premijere filma održane u kinu AMC Lincoln Square, Dakota je dominirala u maslinasto zelenoj haljini slip kroja, sa dugim šlepom i padajućim dekolteom osiguranim detaljem metalnih naramenica zlatne boje.

Vodeći se pravilom 'manje je više' ovu efektnu, a istovremenu zavodljivu, kreaciju istaknula je detaljem jednostavne zlatne narukvice kao jedinim dodatkom ovog svečanog looka.

U nadolazećem hororu, Dakota utjelovljuje Minu, umjetnicu i radnicu u trgovini za kućne ljubimce čiji se auto pokvari usred zlokobne šume u kojoj pronalazi staklenu kuću s tri stranca koji promatraju tajanstvena stvorenja nakon zalaska sunca.

Film 'The Watchers', temeljen na romanu autora A.M. Shinea, dugometražni je redateljski debi Ishane Night Shyamalan, 24-godišnje kćeri redatelja M. Nighta Shyamalana nominiranog za Oscara.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević