DUHOVNJAKINJA ZA PRINCEZE

Duh princeze Diane upozorio Kate da je premršava?!

31.10.2013 u 09:51

Bionic
Reading

Duh pokojne britanske princeze Diane rekao je vojvotkinji Kate da je premršava i savjetovao joj je da ne bi trebala na dijetu, tvrdi iscjeliteljica i duhovnjakinja Simone Simmons

Duh princeze Diane - koji se valjda pojavljuje u britanskoj hamletovskoj tradiciji - navodno se obratio Kate Middleton rekavši joj da je premršava. Pokojna princeza, koja se borila s bulimijom, 'upozorila' je snahu koja je u srpnju rodila prvog sina, princa Georgea, da ne bi trebala prakticirati dijete niti osjećati pritisak oko svoje linije, ako je vjerovati iscjeliteljici i duhovnjakinji Simone Simmons

‘Diana je zabrinuta koliko je Kate izgubila kila nakon poroda i želi da počne normalno jesti. Upozorila ju je da je premršava i da joj sitni užici u hrani neće naškoditi. Smatra da Kate ne bi trebala osjećati pritisak okoline zbog svoje težine, već bi trebala biti zadovoljna sobom’, rekla je duhovnjakinja Simone za Daily Star.


57-godišnja duhovnjakinja, koja je pet godina bila dobra prijateljica princeze Diane, kaže i da joj je Diana rekla da bi Kate trebala biti oprezna s modnim dizajnerima.

‘Diana bi joj voljela reći sve što zna o modi i savjetovati joj da se ne povodi za tuđim mišljenjem. Kate će puno haljina i cipela dobiti besplatno, ali pokojna princeza bi je željela upozoriti da je samo žele iskoristiti kao što su iskoristili nju’, zaključila je Simone.