IKONA STILA

Dvostruka pobjednica večeri: Lady Gaga elegantnim stajlingom pokorila crveni tepih

14.01.2019 u 10:21

Bionic
Reading

Sinoćnju večer pjevačica Lady Gagu pamtit će još dugo. Iako na dodjeli Zlatnih globusa kući nije ponijela kipić za najbolju žensku ulogu, pjevačica je svojom izvedbom u filmu 'Zvijezda je rođena' zadivila žiri ovogodišnje dodjele Critic's Choice Awards. Lady Gaga i glumica Glenn Close obje su osvojile prestižnu nagradu za najbolju glumicu, a pjevačica se našla u centru pažnje i zbog svojeg glamuroznog stajlinga koji je toliko jednostavan da je genijalan

Pjevačica Lady Gaga plijenila je pažnju na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Critic's Choice Awards u Los Angeles. Iako smo navikli na ekstravagantne stajlinge i couture haljine kada je u pitanju slavna pop diva, ovog puta Gaga je svih iznenadila jednostavnom, prozračnom, a opet glamuroznom i ženstvenom nježno ružičastom haljinom.

Elegantna maksi haljina bez rukava, ravnog dekoltea i dugačkog šlepa lijepoj pjevačica pristajala je kao salivena, a riječ je o kreaciji s potpisom modne kuće Calvin Klein.

Decentnu haljinu pjevačica je upotpunila visokim čizmama s platformom i vrtoglavo visokom potpeticom, a cjelokupan look zaokružila je svečanim valovima po uzoru na holivudski glamur 50-ih i decentnom šminkom.

  • +13
Lady Gaga Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osim glumice Glen Close koja je s Lady Gagom podijelila nagradu za najbolju glumicu, sinoć su slavili i glumac Christian Bale koji je osvojio nagradu za najbolju mušku ulogu te nagradu za najbolju mušku ulogu u komediji, Mahershala Ali i Regina King koji su primili nagradu za najbolju mušku i žensku sporednu ulogu, Elsie Fisher koja je osvojila nagradu za najbolju mladu glumicu, dok je Olivia Colman osvojila nagradu za najbolju žensku ulogu u komediji.

CRITIC'S CHOICE

Pogledajte prekrasne haljine s prestižne dodjele nagrada

Pogledaj galeriju