STAJLIŠ BRINETA

Efektni kaput i čizme koje noge čine vitkijima: Anne Hathaway pokazala dobitnu kombinaciju

10.10.2024 u 13:01

  • +3

Anne Hathaway

Izvor: Profimedia / Autor: Kristina Bumphrey / Shutterstock Editorial / ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Bionic
Reading

Slavna oskarovka pružila je podršku kolegi i prijatelju Jeremyju Strongu na premijeri njegovog novog filma u New Yorku

Kako je mladi Donald Trump započeo svoj posao s nekretninama 1970-ih i 80-ih u New Yorku uz pomoć zloglasnog odvjetnika Roya Cohna radnja je filma 'The Apprentice' s glumcem Sebastianom Stanom i Jeremyjem Strongom u glavnim ulogama.

Na svečanoj premijeri u New Yorku, zvijezdi serije 'Nasljeđe' podršku je pružila kolegica i bliska prijateljica Anne Hathaway.

Njezino pojavljivanje na premijeri Strongovog filma uslijedilo je nedugo nakon što je svijetom odjeknula vijest o snimanju novog, trećeg nastavka 'Princezinih dnevnika' u kojem će reprizirati ulogu Mie Thermopolis.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kaput mornarskog stila - glavna zvijezda stajlinga

Modna izdanja Anne Hathaway posljednjih mjeseci izazivaju veliku pozornost, što nimalo ne čudi. 41- godišnja oskarovka ne krije koliko uživa u modnim eksperimentiranjima u svakoj prilici, a u navedenom ima svesrdnu podršku stilistice Erin Walsh i brenda Versace čije je zaštitno lice.

Za kultnu talijansku kuću Hathaway je na proljeće snimila kampanju s kolegom Cillianom Murpyjem, a upravo je Versace zaslužan za njezin look na njujorškoj premijeri.

Umjesto seksepilnih komada, po kojima je stekao svjetsku popularnost, odabir Hathaway ovoga puta bio je puno skromniji.

Crnim tepihom u New Yorku tako je prodefilirala u kombinaciji kojom je u potpunosti dominirao dugi kaput mornarskog stila, s akcentima crvene i detaljem zlatnih gumba.

Ispod efektnog kaputa nazirala se kombinacija u znaku kožne minice i čizama koje su sezale do bedara, dok je crvenu boju Hathaway dodatno istaknula torbicom brenda Versace s metalnim remenom.

‘Annie doslovno blista. To ne dolazi samo od odjeće. Do toga dolazi kroz iskoračenje u svoj potencijal i prihvaćanje mogućnosti’, izjavila je svojedobno u razgovoru za britanski Vogue stilistica Erin Walsh, najodgovornija za modnu revoluciju zvijezde filma 'Vrag nosi Pradu', ali i izdanja novopečene milijarderke Selene Gomez.