HIT SILUETA

Elegantne i iznenađujuće prostrane: Ove torbice postale su novi predmet žudnje

27.04.2024 u 16:51

Bionic
Reading

Od Alaïe do talijanske Bottega Venete i brenda Miu Miu, najpoželjnije torbice sada imaju izduženu i četvrtastu siluetu

Čokoladica, etui za naočale ili pas jazavčar, bez obzira na što prvo pomislite kada ugledate nove it torbe na modnoj sceni, one nisu toliko nepraktične kako se na prvi pogled može učiniti.

Ovoj činjenici u prilog dovoljno govori torbica Le Teckel (franc. jazavčar), koju nudi francuski brend Alaïa, jer je, prema svjedočanstvima brojnih ljubitelja mode, iznenađujuće prostrana.

Sa svojim minimalnim dimenzijama od 32 X 10 centimetara, Le Teckel je 'etui za naočale' maksimalnih proporcija, a u prilog popularnosti ove torbice dovoljno govori to da se njezine zalihe od lansiranja u prodaju tope brzinom svjetlosti.

Brend Alaïa, međutim, nije jedini na modnoj sceni čija je torbica uske i izdužene siluete uspjela osvojiti fashionistice.

Mlađi brend Miuccie Prade također se može pohvaliti it modelom. Nazvana Arcadie, u širokom rasponu boja, s glatkom ili reljefnom kožom, torbica brenda Miu Miu uživa podjednako veliku popularnost u svijetu poznatih ljubiteljica mode i slavnih trendseterica.

Američki brend The Row, sinonim za estetiku tihog luksuza, nudi duguljasti model Terrasse, a njemački Jil Sander predlaže torbicu Cannolo.

Na svim spomenutim modelima, izuzevši model Arcadie s potpisom brenda Miu Miu, ističe se duga ručka, što ih čini praktičnim za nošenje od jutra do mraka.