DESETI ROĐENDAN

Elfsi oduševili zabavnom i otkačenom kolekcijom

16.10.2014 u 12:00

  • +44

ELFS

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Popularni modni dvojac Elfs održao je u srijedu svoju prvu reviju u sklopu Perwoll FASHION.HR-a i pripremio pravi scenski spektakl na pisti povodom jubilarnog desetog rođendana, a zvijezda večeri bila je pjevačica Maja Šuput koja se odlično snašla u ulozi manekenke

Dramatičan trenutak u kojem se iza kulisa pojavila poznata pjevačica, koja je ujedno i zaštitno lice ovog modnog brenda, sve je prisutne ostavio bez daha.

Dizajnerski je dvojac i ovaj put pokazao bogatu i raznoliku kolekciju namijenjenu svima koji modu doživljavaju kao zabavu. 'Napravili smo jednu izrazito trendovsku kolekciju koja je kao stvorena za selfieje i lajkanje. U njoj je prisutan jedan ironičan odmak, svojstven našem modnom rukopisu. Ove sezone definitivno je naglasak na individualnosti. Moda je došla do razine kada je sve viđeno, sve reinterpretirano, a ciklus modnih krugova se troši brže nego ikad', poručuju Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica, dizajneri modnog branda Elfs.

Kolekciju obilježavaju printevi koji dočaravaju bajkovit ugođaj u svečanom dijelu u kojem se provlače motivi čipke, leptira, buba, ptica, a u casual dijelu su pak duhovitiji te se referiraju na konzumeristički duh našeg vremena. Posebno su trendi otisci portreta top modela 90-ih, akcijskih junaka te gumenih bombona koji još jednom pokazuju duhoviti odmak u kolekciji.

Perwoll FASHION.HR nastavlja se večeras u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma revijama Martine Felje, Ane Jagić, Vesne Spose, Krie designa i modnog branda Obekei.