mali TRIKOVI
Evo što pogrešno radite u kuhinji cijeli svoj život
4. Priprema kajgane
5/18
izvor: Profimedia / autor: Profimedia
Proteini, uključujući jaja, ne podnose visoke temperature. Ako vaša kajgana izgleda prepečeno ili poput gume, vjerojatno pečete jaja na prevelikoj temperaturu. Pecite ih sporije na nižoj temperaturi kako biste dobili mekanu i savršeno pečenu kajganu.
Iva Butković
09.09.2017 u 11:31
Pripremate li kajganu, pečete čokoladne kekse ili važete tjesteninu na pravilan način? Iako je riječ o naizgled uobičajenim radnjama koje čine svakodnevicu u kuhinji, mnogi pogrešno barataju osnovnim namirnicama i kulinarskim tehnikama. Nastavite listati našu galeriju i otkrijte male trikove koji će vam pomoći da prerastete u ozbiljnog kulinarskog virtuoza te vam uštedjeti vrijeme i živce u kuhinji