NA SUBOTNJOJ ŠPICI

Franka Batelić privlačila poglede u vječnoj kombinaciji

21.09.2024 u 20:26

  • +7

Franka Batelić

Izvor: Cropix / Autor: Josip Moler

Bionic
Reading

Za domaću pjevačicu i vlasnicu beauty brenda Frankly good, subotnja špica protekla je u radnoj atmosferi

Sa kolegom Tomislavom Marićem ToMom, Franka Batelić ove je subote bila glavna gošća HRT-ove emisije 'Špica' koja se tradicionalno snima i emitira uživo iz samog srca Zagreba.

Da su klasični komadi uvijek dobra opcija, Franka je potvrdila stajlingom stvorenim za emisiju, po uzoru na izdanja modela izvan dužnosti.

Izvor: Profimedia / Autor: Francesca Babbi / ipa-agency.net / PA Images / Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Charly TRIBALLEAU / AFP / / Shutterstock Editorial / Profimedia / Promo

Franka Batelić poput modela izvan dužnosti

Dojam modela Franka je postigla vječnom kombinacijom običnog bijelog T-shirta i traperica, dok ju je dodatno zanimljivom učinila komadima poput sunčanih naočala sa zelenim okvirom i sjajnim sakoom u crnoj boji.

Riječ je o komadu stvorenom od veganske kože, s potpisom poznatog skandinavskog brenda Rotate Birger Christensen, u čijim se krpicama nerijetko može ugledati Frankina kolegica s glazbene scene - splitska pjevačica Jelena Rozga.

Ovaj brend obožavan je zbog svoje razigrane estetike i utjecaja iz 80-ih koji je vidljiv i po dizajnu sakoa koji je osvojio naklonost Franke Batelić.

Godine 2018. osnovale su ga danske street style zvijezde i bliske prijateljice, Thora Valdimars i Jeanette Madsen, a proslavio se vrlo nosivom odjećom usmjerenom na praktičnu ženstvenost.