FASHION GURU

Glamurozna Zrinka zasjenila i svježe ofarbanog Gorana Višnjića i njegovu Evu

  • 28.07.2024 u 17:49

  • Bionic
    Reading

    Premijera Vojnovićevog 'Ekvinocija' privukla je brojne uzvanike na Dubrovačke ljetne igre, a uz glavne zvijezde predstave, Gorana Višnjića i Zrinku Cvitešić tu su bili i njihovi životni partneri, Eva Višnjić i Niko Kranjčar. Stajlinzi s premijere nisu promakli ni našem Fashion Guruu

    Čekali smo da Dubrovnik konačno i ove sezone zablista, a to se dogodilo s premijerom na Dubrovačkim ljetnim igrama.

    Poznatih nije manjkalo pa se tako pojavila Dubravka Šuica u A kroju haljine, naravno i ljubičastoj biskupskoj boji, ali nije ona bila zvijezda večeri.

    Bilo je tamo pravih zvijezda poput svježe ofarbanog u crnu noć, Gorana Višnjića i njegove Eve VV, Vrdoljak Višnjić, koja je imala bež haljinu s narančastim crtama i lijepu torbu Marc Jacobs koja je podigla cijelu haljinu.

    Eva i Goran Višnjić Izvor: Cropix / Autor: Tonci Plazibat

    Oduvijek mi se sviđala njezina boja kose, a i nezaobilazni cvijet. Ali nisu ni oni bili najveće zvijezde - to je definitivno bila Zrinka Cvitešić u haljini bez naramenica, holivudskog kroja i i uzorka. Glamurozno i jednostavno baš kako Dubrovnik i zaslužuje.

    poznata lica

    Pogledajte tko je sve došao na premijeru predstave u Dubrovniku

    Pogledaj galeriju

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.