NIJE JOJ LAKO

Godinu dana nakon razvoda Katie Holmes i dalje pati

20.06.2013 u 09:03

Bionic
Reading

Prošlo je godinu dana otkako se Katie Holmes iznenadno razvela od Toma Cruisea, no 34-godišnja glumica još uvijek nije spremna za izlaske s drugim muškarcima

'Svoje romantične potrebe stavila je na čekanje. To joj sada ne treba. Bavi se isključivo sa Suri', izjavio je časopisu People producent koji je s Katie ranije surađivao.

'Mislim da nije spremna. Nakon što je otišla od Toma, pokušala je vratiti kontrolu na svojim životom. Njezin je stav: 'OK, u redu, vratimo se na posao.' Nije joj lako, ali je sretna. Krenula je dalje.'


Zvijezda serije Dawson's Creek doživjela je još jedan udarac kada je nakon samo dva mjeseca s repertoara skinuta predstava na Broadwayu u kojoj je glumila. 'Nije joj lako pronaći posao', rekao je bliski prijatelj. 'Nije puno radila i to ne svojom odlukom.' Katie je navodno odustala od radnih obveza jer je imala pune ruke posla s kćeri Suri.

Sedmogodišnja djevojčica provela je vikend s ocem 8. lipnja, a tata i kći su se provodili na bazenu odmarališta Greenbriar u Zapadnoj Virginiji.

'Katie izgleda jako umorno', izjavila je jedna od njezinih susjeda za People. 'Možete na njezinu licu vidjeti da pati. Suri je jako zahtjevna', prenosi Mail Online.