OMILJENA FASHIONISTICA

Haljina koja to nije: Carrie Bradshaw sve je zadivila novim chic izdanjem

10.10.2024 u 08:50

  • +2

Sarah Jessica Parker kao Carrie Bradshaw

Izvor: Profimedia / Autor: © Elder Ordonez / INSTAR Images / Profimedia/canva

Bionic
Reading

Najpoznatija fashionistica s malih ekrana ponovno dominira ulicama New Yorka, a fotografije sa seta otkrivaju nam da će nas ponovno uveseljavati eklektičnim izdanjima

Treća sezona serije 'I tek tako...', spin off projekta 'Seksa i grada', svoju premijeru imat će 2025. godine, a posljednjih mjeseci marljivo se snima na ulicama New Yorka.

Modni dvojac Molly Rogers i Danny Santiago i ovu sezone zadužen je za kreiranje upečatljivih izdanja njezinih glavnih junakinja, što se svakako može reći za posljednje u kakvom je ovog tjedna na ulicama New Yorka osvanula Carrie.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Raskošan komplet poput košulja-haljine

Slavna spisateljica, koju godinama utjelovljuje Sarah Jessica Parker, očarala je pojavom u još jednom raskošnom izdanju, kao stvorenom za jesen.

Na prvi pogled raskošan model košulja-haljine, spomenuta kreacija zapravo je šik komplet i uzbudljivi novitet u ormaru Carrie.

Stvoren od roza materijala i tkanine cvjetnog uzorka istaknutog na tamnoj podlozi, ovaj komplet samo za Carrie u svom londonskom ateljeu stvorio je Patrick McDowell.

'Komadi z Carrie izrađeni su u blizini dizajnerovog studija od strane vještih ženskih majstora, osiguravajući nizak ugljični otisak uz stručnu izradu i završnu obradu', stoji na stranicama dizajnera koji se oduvijek vodi načelima održivosti.

Chic komplet na setu serije Carrie je nosila s dva modela obuće - visokim cipelama u zagasitoj nijansi crvene i parom sivih klompi koje više odražavaju osobni stil odijevanja Sarah Jessice Parker.