U DUHU 90-IH

Sjajno joj pristaje: Zanosna brineta 'pala' na kultno izdanje Carrie Bradshaw

26.08.2024 u 09:51

Emily Ratajkowski

Izvor: Profimedia / Autor: Tatiana / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Izdanja Carrie Bradshaw oduvijek predstavljaju neiscrpnu inspiraciju za dame diljem svijeta, pa tako i one koje diktiraju trendove trenutka

Kao Njujorčanke, osobe sa društvene scene i modne insajderice, Carrie Bradshaw i Emily Ratajkowski imaju puno toga zajedničkog. Utjecaj koji na stil dama diljem svijeta ima lik omijene fashionistice s malih ekrana je neporeciv, dok potonjoj nije nimalo strano pokretanje novih trendova u stvarnom životu.

Zanosna ljepotica s modnih pisti ovih dana jasno je dala do znanja koliko cijeni prepoznatljivi stil Carrie Bradshaw.

Kanaliziravši modni minimalizam 90-ih, uskočila je u minijaturnu haljinu sive boje i par crnih sandala s remenčićima - istu kombinaciju kakvu je legendarnom učinila glavna junakinja 'Seksa i grada'.

Taj kultni look Carrie je isfurala u 15. epizodi druge sezone serije, premijerno emitirane 1999. godine, i do danas ostaje relevantnim i privlačnim kao početkom nultih godina.

Kultno izdanje Carrie Bradshaw u režiji Emily Ratajkowski

Dodatno modernizirajući malu sivu haljinu, Ratajkowski ju je u dnevnoj varijanti stilizirala s crnim sunčanim naočalama, zlatnom ogrlicom i malim srebrnim naušnicama ringovima.

U večernjim satima, nosila je iste modne dodatke, a malu sivu haljinu ovoga puta zaokružila je parom crnih sandala s remenčićima, dokazujući njezinu svestranost.

Ova zanosna brineta, međutim, nije jedina poznata trendseterica koja je rekreirala ovo kultno izdanje Carrie Bradshaw.

Na poznatu spisateljcu s Manhattana prošle godine na ulicama Pariza podsjetila je Kendall Jenner, uskočivši u malu sivu haljinu s potpisom australskog brenda St. Agni.

  • +3
Mala siva haljina Izvor: Promo fotografije / Autor: promo